Kategórie
 
 
 
 
 

OPEN DAY 2024 | Dodatočne sme oslávili 30. výročie

Napísal Tomáš Nemček
09. 07. 2024

OPEN DAY 2024 | Dodatočne sme oslávili 30. výročie

Veľmi sa tešíme, že sme v piatok 28.6.2024 úspešne oslávili 30. výročie vzniku BS ACOUSTIC. Podujatie sprevádzalo krásne letné počasie, no najmä príjemné stretnutia s našimi obchodnými partnermi, ktorým veľmi pekne ďakujeme za účasť.

 

PRÍPRAVY NA PODUJATIE

Prípravou OPEN DAY 2024, ako znie oficiálny názov podujatia, sme sa zaoberali v podstate od začiatku roka až po deň jej konania. 

Od úvodných nápadov a myšlienok, ako by mala celá akcia vyzerať, v akom duchu by sa mala niesť a kde by sa mala konať, sme sa časom prepracovávali stále ku konkrétnejším cieľom, ktoré sme chceli dosiahnuť. Po stanovení konečného dátumu na 28. jún sme začali celý OPEN DAY detailnejšie plánovať.

Začali sme výberom priestorov tak, aby vyhovovali po estetickej, ale aj kapacitnej stránke. Okrem samotných účastníkov sme potrebovali v priestore umiestniť aj výber našich produktov zvukovej a svetelnej techniky, ktoré sme chceli odprezentovať. Výber nakoniec padol na Vinársky dom Kopčany, ktorého personálu dodatočne ďakujeme za profesionálny prístup počas celej akcie. 

BS Acoustic Open Day 2024 team

Čo sa týka programu OPEN DAY, ten sme rozdelili do niekoľko častí. V úvode sme sa venovali prierezu celých 30-tich rokov spoločnosti, potom nasledovala časť venujúca sa súčasnej podobe firmy, jej zamestnancom a službám, pokračovali sme predstavením značiek, s ktorými spolupracujeme (a pre ktoré máme výhradné zastúpenie) a nakoniec sme sa zamerali na naše TOP produkty a bestsellery. Všetky tieto praktické informácie sme účastníkom podujatia sprostredkovali vo forme prezentácií a videí. 

Súčasťou príprav bola aj príprava samotných priestorov vo Vinárskom dome, kde sme pripravovali vybrané produkty a rozmiestňovali ich na optimálne miesto.

BS Acoustic Open Day 2024 výstava produktov

PRIEBEH PODUJATIA

Napriek tomu, že program prebiehal v interiéri, sme radi, že nám vyšlo krásne počasie a coffeebreaky sme si vychutnali na krásnom nádvorí Vinárskeho domu. 

BS Acoustic Open Day Vinársky dom Kopčany

Úvodné slovo patrilo zakladateľovi BS ACOUSTIC, Stanislavovi Balážovi, ktorý hostí privítal a uviedol úvodnú prezentáciu venujúcu sa histórii spoločnosti. V rámci tejto prezentácie sme z archívnej fotodokumentácie vytvorili video zachytávajúce vývoj spoločnosti od roku 1993 až po súčasnosť, ktoré si môžete pozrieť na našom YouTube kanáli.

Po úvodnej prezentácii nasledovala súčasnosť a prezentácia značiek s výhradným zastúpením. To už si slovo zobrala marketingová manažérka Michaela Balážová. Pre odprezentovanie súčasnosti sme sa rozhodli vytvoriť historicky prvé firemné promo video, kde sme postupne predstavili sídlo spoločnosti, showroomy v Radošovciach a Brne, admisitratívnu časť, výrobu aj skladové priestory. Veríme, že sa vám video bude páčiť, nájdete ho pod týmto odkazom.

O ďalšie bloky venujúce sa našim top produktom, službám a riešeniam sa postarali postupne Marek Slusarčík - IT manažér, Michal Sedlák - obchodný referent pre ČR a Tamara Žúrková - obchodná referentka pre SR. Páni sa zamerali na na naše bestsellery, ku ktorým sme nedávno začali vytvárať video content pre ľahšie pochopenie ich zapájania a ovládania. Na našom YouTube kanáli nájdete tieto videá v zozname Predstavujeme. Tamara následne hosťom predstavila prenosné batériové reprosústavy PORT od Ibiza Sound, taktiež za pomoci videa, v ktorom si aj sama zahrala :) 

BS Acoustic Open Day 2024 prezentácie

Počas coffee breakov mali hostia možnosť prezrieť si miestnosť s produktami, kde sa im venoval technik Ivan Heldes a spolu s Marekom vysvetlovali jednotlivé funkcionality. Naši hostia si tu mohli priamo vyskúšať ovládanie jednotlivých produktov a presvedčiť sa o ich kvalite. Popri tom prebiehala voľná diskusia a veríme, že hostia boli spokojní aj s občerstvením :)

BS Acoustic Open Day 2024 Ivan Heldes

Na záver od nás hostia obdržali aj darčeky, ako poďakovanie za to, že nás poctili svojou prítomnosťou a prišli spolu s nami dodatočne osláviť jubileum BS ACOUSTIC. Veľmi si to vážime a ešte raz ďakujeme aj touto formou. Veríme, že vďaka tomuto darčeku aj rodinní príslušníci ochutnali kúsok Skalice :)

BS Acoustic Open Day 2024 darčeky

ZÁVER DŇA V DOBREJ SPOLOČNOSTI KOLEGOV

Keď sme sa rozlúčili aj s posledným hosťom, privítali sme aj zvyšných kolegov spolu s ich rodinnými príslušníkmi. Chceli sme sa im aj touto formou poďakovať za všetko, čo denne robia preto, aby sme ako firma spoločne rástli. Pripravili sme teda spoločné posedenie, na ktorom sme nielen oslávili firemné jubileum, ale zahrali aj badminton a ochutnali grilované špeciality a kvalitné vínko. V tejto relaxačnej rodinnej atmosfére sme tak úspešne zakončili náročný, no krásny deň. Všetkým, ktorí sa na ňom podieľali, srdečne ďakujeme! Vidíme sa pri ďalšom OPEN DAY!

BS Acoustic Softello zamestnanci

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia